Одні плачуть, другі – скачуть, або як ветеран АТО вболівав за футбольну збірну Росії

17 Червня 2018, 16:38
2425

Ветеран АТО вболівав за збірну Росії з футболу, а на Горохівщині – ховали загиблого на Сході Миколу Вільчинського.

Мешканець Волині, колишній воїн АТО та президент асоціації міні-футболу Сергій Голоскоков виявився прихильником Росії. Чоловік відкрито вболіває за російську футбольну збірну та клуб «Спартак».

Про це йдеться на сторінці Громадської спілки «Спілка воїнів АТО Волині» у  Facebook.

У соцмережах Голоскоков публікує фото з російським прапором та символікою «Спартака» в руках.

«Учасників АТО Волині, спортсменів глибоко обурює факт та дії президента асоціації міні-футболу Волині, учасника АТО Сергія Голоскокова. В той час коли на Горохівщині ховають героя, Вільчинського Миколу Григоровича, загиблого від кулі снайпера, на Волині помирають 2 - демобілізовані захисники, на сході знову 2 - 200, 6 - 300, вболівати за країну агресора, радіти його успіхам, публічно фотографуватися з триколором та виставляти фото в мережу — надзвичайно обурливий факт, якщо Сергій заплутався, тоді в нього надзвичайно мало часу, щоб визначитися або Україна в якій він живе, працює, захищає або Росія - вокзал + валіза. Щодо даного факту просимо зацікавитися працівників СБУ, щодо його діяльності та бачення себе в Україні. 

В спортивному середовищі цей факт дуже обурливий, усі футболісти, учасники АТО засуджують таку поведінку й вимагатимуть відставки Сергія Голоскокова з посади президента асоціації міні-футболу Волині», - йдеться у повідомленні.


 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024