Школи Горохівщини отримали 3 мільйони гривень

22 Червня 2018, 18:40
1575

Школи Горохівщини з початку року отримали понад три мільйони гривень з районного бюджету.

З початку 2018 року чималенькі суми виділяють з районного бюджету на фінансування освітньої галузі. Куди йдуть гроші дізналися журналісти Район.Горохів.

За словами голови Горохівського районного відділу освіти та науки РДА Віктора Білика, нині розпочато поточні та капітальні ремонтні роботи у багатьох освітніх закладах району.

«Села Звиняче, Перемиль, Озірці, Вільхівка, Стрільче, Холонів отримали з районного бюджету 1млн 350 тисяч гривень на заміну вікон у сільських школах. Школа села Лемешів провела капітальний ремонт даху, на який Горохівською районною радою було виділено один мільйон п’ятдесят тисяч гривень. Оплата теплопостачання шкіл району обійшлася районному бюджету у 480 тисяч гривень, встановлення вузлів обліку газу у шкільних котельнях – у 250 тисяч гривень. Також сто тисяч гривень надали на поточний ремонт спортивного залу Лобачівської школи. За 29 тисяч гривень купили котел для школи села Смолява, за 15 тисяч гривень – насос для системи опалення села Колодеже», - прокоментував Віктор Білик.

Також за словами співрозмовника, продовжуються ремонтні роботи спортивних майданчиків, розміщених у парку міста Горохів. На ці роботи з бюджету Горохівської районної ради було виділено один мільйон гривень. Надалі планують фінансувати реконструкцію районного стадіону «Колос».

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024