Масштаби Дня поля на Горохівщині показали з висоти пташиного польоту

22 Червня 2018, 23:15
4644

Днями компанія ТзОВ «Волинь-Зерно-Продукт» організувала День поля.

Цей захід, створений для партнерів, аби демонструвати потужності підприємства.

Також під час заходу розповідали про сорти та гібриди сільськогосподарських культур. Експерти та фахівці презентували засоби захисту, міндобрива, сільськогосподарську техніку.

День поля Волинь-Зерно-Продукт 2018. ФОТО

Захід відвідали близько 700 осіб, серед яких не тільки очільник області Олександр Савченко, директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко, а й іноземні та українські партнери, представники органів влади, громадські діячі. 

ЧИТАЙТЕ: Шість сотень гостей, парад на аеродромі і ведучий з Євробачення: як «Вілія» святкувала День поля.

«Я щиро вражений. Бачу, що це – справжня європейська фірма. Я дуже радий, що Ви співпрацюєте з Польщею, що у Вас з нею тісні зв`язки. Волинський аграрний промисел дуже потужний та розвивається, і це плюс: адже він завжди буде потрібен суспільству», – сказав Консул Генерального консульства РП у Луцьку Марек Запур.

Білоруські гості високо оцінили агропромислову галузь Волині та зазначили, що обом областям є чого повчитися один в одного.

Сам же засновник ТзОВ «Волинь-Зерно-Продукт» Євген Дудка з гордістю розповідав про компанію та демонстрував її потужності. За його словами компанія стрімко розвивається. Збільшуються об’єми. Щоб контролювати та покращувати якість продукції, використовуються кращі передові технології, проводяться досліди та впроваджуються новинки, які з’являються на світовому ринку. Тут працює 1300 фахівців. 

Цього дня не оминули елеваторне господарство у с.Звиняче Горохівського району. Тут розповіли про технологію вирощування та продемонстрували посіви сої та пшениці, ознайомили із умовами роботи та відпочинку працівників на прикладі машино-тракторного парку що на території Мирненської сільської ради. До слова, у найближчому майбутньому тут планують створити аграрний центр механізації.

День поля завершився презентацією надсучасної техніки ТзОВ «Волинь-Зерно-Продукт».

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024