Дорогу до Берестечка відремонтують

23 Червня 2018, 09:20
6583 Джерело: volynrada.gov.ua

До першого заступника голови обласної ради Олександра Пирожика звернулися представники Берестечківської громади Горохівського району, які стурбовані катастрофічним станом доріг від райцентру Горохів до Берестечка та в самому місті Берестечку.
Разом з тим, 10-12 серпня 2018 року на Волині заплановане проведення відновленого Міжнародного фестивалю українського фольклору «Берегиня», інформує Волинська обласна рада.

Місцеву громаду непокоїть стан доріг, якими доведеться везти учасників Міжнародного фестивалю «Берегиня» до Берестечка. Особливо - на відрізку автомобільної дороги «Горохів-Берестечко» (територіальна дорога державного значення Т-03-02 «Горохів-Берестечко»).

Окрім того, потребують ремонту вулиці в місті Берестечку, зокрема: вулиця Козацька, вулиця Січових Стрільців та вулиця Незалежності (територіальна дорога державного значення Т-18-06 «Рівне-Берестечко-Перемишляни). 

Про це йдеться у депутатському запиті пана Пирожика, який підтримала більшість обранців громади.

Запит спрямували голові Волинської обласної державної адміністрації Олександрові Савченку для розгляду і вирішення по суті.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024