Горохів: відбулися урочистості з нагоди Дня працівника державної служби

25 Червня 2018, 11:00
Людмила Косюк 2041 Джерело: фото прес-служби Горохівської РДА
Людмила Косюк

У залі засідань районної ради відбулися урочистості з нагоди Дня державної служби та 100-річчя започаткування державної служби в Україні, на які запросили працівників органів виконавчої влади та ветеранів державної служби.

Урочисті збори з нагоди Дня державної служби та 100-річчя започаткування державної служби в Україні відкрила в.о.голови, керівник апарату райдержадміністрації Людмила Косюк, — інформує прес-служба Горохівської РДА.

«Саме 100 років тому, після обрання  Гетьманом Павла Скоропадського було закладено основи  сучасної державної служби в Україні, які ми маємо і до сьогодні. У 1918 році вперше в історії України, на законодавчому рівні були закріплені  засади функціонування інституту державної служби та статус державного службовця. Хотілося б сказати найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь району. Упевнена, що запорукою успішного виконання намічених вами цілей є ваш професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, які і надалі будуть служити на користь людям», — зазначила Людмила Косюк.

З вітальним словом виступив голова районної ради Тарас Щерблюк, який подякував за співпрацю, за неоціненний внесок у розбудову нинішньої державної служби, у соціально -економічний розвиток району.

Продовженням урочистої частини зібрання стара церемонія нагородження  почесними грамотами облдержадміністрації, райдержадміністрації та районної ради  з нагоди Дня державної служби та 100 – річчя започаткування державної служби в Україні, за багаторічну сумлінну працю в органах державної влади, високопрофесійне виконання службових обов’язків, активну громадянську позицію, участь у соціально-економічному та культурному розвитку району.

Добірку вітань  з Днем державної служби та з нагоди 100 річчя  започаткування державної служби в України  продовжили голова громадської ради при райдержадміністрації Людмила Бондар, керуючий Горохівським відділенням «Приватбанк» Олександр Піньковський, голова профспілки державних установ району Тетяна Карпук.

Щирими оплесками зал дякував усім  за  теплі слова вітань та  побажань. Приємним продовженням  свята для усіх присутніх  став пісенний дарунок аматорів, учасників художньої самодіяльності РНД «Просвіта».

По закінченню урочистостей відбулася зустріч в.о.голови, керівника апарату райдержадміністрації Людмили Косюк з ветеранами державної служби, людьми, які присвятили значну частину свого життя такій нелегкій, але водночас поважній та почесній праці  в органах державної влади.













 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024