Як горохівські діти-сироти подорожували зі священиками Львівщиною

02 Липня 2018, 15:05
2193

Діти-сироти з Горохівського району із екскурсією відвідали Львівщину.

З благословення єпископа Волинського і Луцького УПЦ Нафанаїла та за фінансової підтримки єпископа Львівського і Галицького УПЦ Філарета, цими днями була організована екскурсійна поїздка для знедолених дітей з Горохівського району.

Малеча, позбавлена батьківського піклування, та діти-сироти мали змогу побувати на Львівщині. Про це, посилаючись на повідомлення  на  сторінці у Facebook священика УПЦ отець Андрій Гаврилюк.

Пізнавальна подорож розпочалася з екскурсії по древньому Дрогобичу, яку провів місцевий священнослужитель Михайло Коник.

Розповідь про Дрогобич розпочалася на Замковій горі. Дітлахи побували біля пам’ятника видатному вченому Юрію Дрогобичу, прогулялись старими вулицями міста, відвідали церкву святого Юрія XVI ст., побачили, де видобувають сіль на Дрогобицькому солевиварювальному заводі.

Опісля всі разом прибули на розважально-оздоровчий комплекс з дельфінами «Оскар» у мальовничому курорті Трускавець, відвідали бювет мінеральних вод.

Діти-сироти побачили й унікальний куточок тваринного світу та екзотики у Львівській області – зоопарк у Меденичах «Лімпопо». Тут проживають близько 400 видів тварин, у тому числі рідкісних, зібраних з усіх куточків нашої планети. Завершенням поїздки по Львівщині стала найрадісніша зупинка для дітей – Львівський аквапарк «Пляж».

Ця поїздка була організована частково і на благодійні кошти, що були зібрані під час Різдвяних свят небайдужими парафіянами та священиками Мар’янівського та Горохівського благочинь УПЦ. Організатори подорожі також висловлюють подяку спеціалістам служби у справах дітей при Горохівській РДА.
































 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024