Вихованці ПЗОВ «Веселка» мандрували у світ професій

14 Липня 2018, 14:15
2748 Джерело: фото прес-центру Горохівської РДА

Фахівці Горохівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості провели виїзну акцію «Моя майбутня професія» з використанням мобільного центру профорієнтації у дитячому позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Веселка», що у селі Терешківці.

Метою такого заходу було становлення мотивації до усвідомленого вибору майбутньої професії, формування позитивного ставлення у дітей до робітничих спеціальностей, розширення уяви щодо можливостей працевлаштування за здобутим фахом, — інформує прес-центр Горохівської РДА.

Вікова  категорія учасників акції різна, від 8 до 14 років, тому для старших школярів спеціаліст Центру соціальних служб сімей, дітей та молоді Надія Голуб провела тренінг на тему «Безпека дітей в період літніх канікул, формування здорового способу життя».

Захід пройшов в цікавій ігровій формі, діти активно брали участь у вікторинах, цікавих конкурсах на теми: «У світ професій», «Професія по буквах» та малюнку на асфальті на тему: "Ким я буду,коли виросту!", переглядали анімаційні відеоролики професійного спрямування.

На завершення заходу учасники отримали невеличкі подарунки.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024