Архів новин за 30 Жовтня 2019

17:10
На горохівських трасах державного значення встановили вагові обмеження для транспорту.
16:10
Маленька дівчинка з Кореччини бігала вулицею та впала в багаття, яке догорало. Зараз Вероніка знаходиться в опіковому центрі та потребує фінансової допомоги.
14:10
У Волинській області розділять частину нерозподіленого обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання держпідтримки дітям, які потребують інклюзивного навчання.
13:10
Ратнівчани просять допомогти матері військовослужбовця зі Здомишля Шишко Марії, в якої лікарі виявили лейомієлосаркому матки
11:10
У Волинській області поділять нерозподілений обсяг додаткової дотації на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я на 2019 рік між місцевими бюджетами області в сумі 42,5 мільйона гривень.
10:10
Нещодавно інтернет сколихнула публікація щодо судді Луцького міськрайонного суду Інни Борисівни Плахтій, яка вела гучну справу між лікарняними касами Федора Кошеля і Дмитра Глазунова та  прийняла рішення на користь чиновника Кошеля, не помітивши, що він своїми діями завдав мільйоннні збитки державі і луцькій медицині. Стаття викликала гнівну реакцію соцмереж, а сама суддя Плахтій цим рішенням поставила під сумнів свою доброчесність та неупередженість
07:10
Попри безхмарний ранок у Горохові до вечора небо закриють хмари. Опадів не передбачають.
25/04/2024 Середа
24.04.2024