Архів новин за 23 Березня 2021

17:03
Жителі Горохівщини попрощалися з відомим лікарем-травматологом Михайлом Шекетою.
15:03
З 1 квітня 2021 року у Волинській області вступає в силу щорічна заборона на вилов риби
13:03
АТ «Волиньгаз» щотижнево проводить вебінари для споживачів природного газу на сторінці у соцмережі фейсбуці. 
12:03
Натхненником й ініціатором концертів у Звинячому Горохівської громади незмінно залишається сільський староста Тетяна Панасюк. Вона, ще будучи Звиняченським сільським головою, щороку організовувала виступи різних колективів у селі, тож, цьогоріч, обіймаючи нову посаду, усе одно не зраджує добрій традиції.
11:03
За минулу добу на Волині зареєстрували  225 випадків захворювання на COVID-19.
11:03
Двоє учнів Ощівської гімназії Горохівської міської ради – Дмитро Кравчук і Каріна Міщук – стали переможцями обласних відкритих змагань зі спортивного орієнтування «Весна-2021», що проводилися під егідою Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради та Луцької федерації спортивного орієнтування.
09:03
У рамках реалізації проєкту «Місяць Емми Андієвської в Україні», присвячений 90-річчю художниці, передбачають низку цікавих подій: лекції, літературні читання, засідання науковців за «круглим» столом, а також вистава «Джалапіта» за одноіменним твором мисткині
09:03
За релігійним календарем березня віряни відзначають день Святого Кодрата, який походив зі знатної родини. Володіючи значним багатством, святий не шкодував коштів на допомогу братам-християнам, які були в ув'язненні за віру.
08:03
Хмарна погода буде триматися у Горохові до самого вечора. Нічний дрібний сніг вранці посилився. У другій половині дня йому на зміну прийде дрібний дощ зі снігом, і тільки ближче до вечора опади припиняться.
25/04/2024 Середа
24.04.2024