«Богослів'я» УПЦ МП – прокльони

02 Січня 2023, 14:25
Митрополит Павло (Лебідь) 115477
Митрополит Павло (Лебідь)

Московський патріархат має своє, унікальне «богослів'я» – прокльони. І цих прокльонів так багато, як і зазомбованих ними українців. Якщо любові у них немає, то чи є там Бог, який і є Любов?

Просто вражаючі «проповіді» цими днями лунають з уст архієреїв, які ототожнюють себе з Українською Церквою. Зоологічний антисемітизм, неосвіченість, агресивність і відсутність богословської освіти породжують ось такі заяви від служителів Бога.

31 грудня 2022 року намісник лаври вл. Павло звернувся до влади: «Ми ідемо. Але я вірю, що ми повернемося. А ось що буде з тими «гонителями церкви», які привертають на себе та своїх дітей до сьомого коліна прокляття Боже?». Не вистачає ще одного коронного закляття владики Чорнобильського: «До вечера умрёте все. Во имя Отца и Сына, и Святаго Духа».

Насправді для очільників РПЦвУ втратити верхню лавру не так боляче і трагічно, як відректися від москви і кирила. Бо якби зреклися москви, не втратили би лавру.

Не потрібні ці сльози, яким і москва не вірить.

В МП було 10 місяців, щоб розірвати єдність з РПЦ. Натомість, у їх статуті досі чітко написано: «Українська православна церква з'єднана через РПЦ з усією повнотою православ'я». Це ж публічно підтверджує очільник МП митрополит Онуфрій. Досі!

Чи логічно проклинати українську владу? Ні. Бо проклинати мають самі себе – що НЕ МОЖУТЬ жити без РПЦ. Це як коли у тебе болить зуб – ти можеш піти до стоматолога і видалити його, натомість проклинаєш всю свою сім‘ю і звинувачуєш всіх навкруги, ніби це вони кривдять тебе.

В «УПЦ» МП уражений не зуб, але все тіло і навіть душа. Російські корені надто глибоко запущені. І викорінити їх вони не можуть, бо зрослися в одне ціле.

Прокльони в сторону української влади від архієрея «УПЦ» МП Лонгина (Жара):

Прокльони від намісника лаври митрополита Павла (Лебедя) працівникам Заповідника «Києво-Печерська лавра»:

Коментарі
03 Січня 2023, 16:38
Гнати цю рашистську нечисть в рясах з української землі геть потрібно було ще в 1991 році. Добре, що хоч під час війни зрозуміли, хто ховається за ширмою "істінного православія". Це секта, а не церква, і секта - без Бога.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024