На Горохівщині відгуляли День села Борочиче. ФОТО

05 Серпня 2019, 16:43
8308

У новоствореній Мар’янівській ОТГ відсвяткували День села Борочиче

Дійство відбулося у неділю, 4 серпня, на місцевому стадіоні. У недільний ранок до села Борочиче, що на Горохівщині, почав з’їжджатися люд, адже усі знали, що там – День села, – пише «Волинська правда».

Розваг цього сонячного дня вистачало на всіх. Так, у запеклій боротьбі у футболі змагалися команди ветеранів ФК Борочиче, ФК Мар’янівка, ФК Цегова та команди АТО села Борочиче. У фінальному ж поєдинку виграшний гол все ж забила збірна АТО.

Дужі місцеві козаки та гості боролися за звання найсильнішого та найвитривалішого. Зокрема, чоловіки показували усю міць тіла і духу у армреслінгу, колоді та гирі. Також усі охочі мали можливість покункурувати за звання кращого у грі в теніс та більярді.

Опісля спортивних змагань, жителі села та його гості мали можливість переглянути святковий концерт «Барви рідного села». Участь у ньому брали таланти не лише села Борочиче, а і усієї Мар’янівської ОТГ. Для охочих закарбувати у пам’яті своїх гаджетів святкові моменти працювала тематична фотозона.

Малеча активно «штурмувала» атракціони, а жителі та гості села – торгівельні ятки. Для охочих не лише посвяткувати, а і смачно поїсти, розкривали свої «обійми» точки з різноманітними смаколиками. До слова, з малечею працювали аніматори. Для жителів та гостей села Борочиче святкового настрою додав спеціальний гість, луцький шоумен, хедлайнер свята Сергій Скулинець. Завершилось святкове дійство дискотекою.

Варто зауважити, що організували грандіозне святкування Дня села місцеві активісти, зокрема депутати Мар’янівської ОТГ та атовці.





































 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024