У селі Бистровиця відбулося престольне свято

20 Жовтня 2018, 13:14
7277

Вихованці недільної школи при Свято-Преображенському храмі села Бистровиця вперше виступили на престольне свято.

Звісно, до урочистостей діти готувалися заздалегідь.  Вивчали вірші, пісні під супровід шумових інструментів, многоліття. А в самому святі взяли участь аж 20 дітей віком від 5 до 15 років. Про це повідомляє сайт «Горохівське благочиння».

До свята Покрови Пресвятої Богородиці вихованці недільної школи теж старанно готувалися. Після Божественної Літургії на подвір'ї біля храму ставили сценку «Православний місяцеслов», виконували пісні, звернені до Бога та Божої Матері, декламували вірші до свята Покрови, а матушка Владислава та Марія Арестович заспівали зворушливий кант «Божа церква стоїть у селі».

Учні старших класів та студенти показали театральну виставу про совість «Чудесне зернятко». Наприкінці дійства діти грали у квест, де шукали завдання-рибки, відповідаючи на питання з Божого Закону. А у фіналі цієї гри юні прихожани надули повітряні кульки з літерами і разом склали фразу-визнання «Ми православні християни».

Усі прихожани-глядачі не приховували радості та задоволення від майстерних виступів малечі. Настоятель храму отець Павло Арестович, староста та прихожани щиро подякували дітям та матушці за чудово організоване та проведене дійство.







 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024