У Пілганах горів житловий будинок

29 Жовтня 2018, 15:31
Пожежники ліквідували загорання на Ківерцівщині / Фото ілюстративне 1645
Пожежники ліквідували загорання на Ківерцівщині / Фото ілюстративне

За минулий тиждень волинські рятувальники ліквідували 27 пожеж, з них вісім – в екосистемах.

Про це повідомляють на сайті ДСНС у Волинській області.

У період 22-28 жовтня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 27 пожеж (з них одна пожежа на торфовищі та сім загорань сухої трави).

Зі зниженням добової температури почастішали випадки пожеж у житловому секторі, спричиненні несправністю пічного опалення та порушення правил безпеки під час його експлуатації. Зокрема через несправність пічного опалення 22 жовтня трапилася пожежа в цегляній господарській будівлі в селі Богушівка Луцького району, 24 жовтня – у дерев’яній літній кухні в селі Кадище Ківерцівського району, а 25 жовтня – у житловому будинку в селі Вітоніж Рожищенського району.

Крім того, через порушення правил безпеки при експлуатації пічного опалення виникли пожежі у дерев’яному житловому будинку в селі Пілгани Горохівського району та в прибудованому до літньої кухні дерев’яному навісі у селі Воєгоще Камінь-Каширського району.

Усі загорання ліквідовані співробітниками пожежно-рятувальних підрозділів та силами працівників місцевої пожежної охорони.

Працівники групи піротехнічних робіт знешкодили два боєприпаси, виявлені у Локачинському та Ківерцівському районах.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024