Команда «Агропродукт-Горохів» тріумфувала на міжнародних змаганнях з міні-футболу та волейболу

30 Жовтня 2018, 12:54
5867

Гравці команди «Агропродукт-Горохів» взяли участь в міжнародних змаганнях з міні-футболу та волейболу в місті Хелм Республіки Польща.

Відбулися змагання 26-27 жовтня на запрошення директора Секретаріату Єврорегіону «Буг» Галини Грабарчук за підтримки голів Горохівської районної  та міської рад Тараса Щерблюка і Віктора Годика.

Гравці з Горохівщини змагалися з командами міської енергетичної компанії «MPEC», військової частини в місті Хелм, міста Свіднік,  гміни Дорогуськ Libero, Pasy, Studio Squat, TEMPO з міста Хелм, командою пожежної охорони з міста Хелм, командою з міста Красностав та іншими.

У підсумку горохівчани зайняли друге місце з міні-футболу серед шести команд та восьме місце з волейболу серед 16 команд.

Щиру подяку за організовану поїздку гравці команди «Агропродукт-Горохів» висловлюють голові районної ради Тарасу Щерблюку, міському голові Горохова Віктору Годику, депутатам районної та міської рад Роману Вольчинському, Андрію Щерблюку, Наталії Гуль, Холонівському сільському голові Олександру Мартинову, а також - директору Секретаріату Єврорегіону «Буг» Галині Грабарчук.

«Надіємось в подальшому організовувати такі турніри, адже вони скріплять наші партнерські відносини. Будемо прикладати всі зусилля для того, щоб наш район був відомим не тільки в Україні, а й у сусідній Польщі», - зазначив у коментарі Район.Горохів голова райради Тарас Щерблюк.  
















1

Читайте також: Горохівська команда – чемпіон Волині з футзалу

Андрій ЛИСЬ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024