Голова РДА зустрілася із юними переможцями Міжнародних фестивалів

04 Листопада 2018, 18:08
1951

У голови райдержадміністрації Юлії Гринчук відбулася святкова зустріч з переможцями Міжнародних фестивалів.

Вихованці хореографічного колективу «Мрія» Будинку Дитячої та Юнацької Творчості міста Горохова взяли участь у Міжнародному фестивалі – конкурсі класичної музики, пісні, танцю та декоративно-прикладного мистецтва та у XVIII Міжнародному фестивалі – конкурсі «Барвиста осінь», який проходив в рамках проекту «Квітуча Україна». Танцюристи здобули нові перемоги та привезли нагороди, — інформує сайт Горохівської РДА.

Дипломом за зайняте ІІ місце нагороджений хореографічний колектив «Мрія» (керівник Леся Кравчук), а Дипломом за зайняте І місце нагороджена вихованка гуртка «Дизайн» Юлія Кравчук. Диплом у номінації «естрадна хореографія І вікової категорії» теж здобув колектив «Мрія». Дипломом у номінації декоративно-прикладне мистецтво ІІ вікової категорії нагороджена Юлія Кравчук.

Ще одна вихованка БДЮТ Андріана Янюк брала участь у Міжнародному конкурсі «Галицькі самоцвіти», який проходив у Львові та зайняла третє місце.

Голова райдержадміністрації висловила слова вдячності керівнику гуртків Лесі Кравчук та дітям за активність, завзятість, перемогу та вручила здобуті нагороди.

«Завдяки цим щирим дитячим посмішкам переможниць Міжнародних хореографічних та вокальних конкурсів, мій кабінет перетворився зі строго-нарадного у щасливо-усміхнений. Дякую зірочкам та педагогам за годину позитиву у робочій рутині», — поділиллася враженнями Юлія Гринчук на своїй сторінці у Facebook.

2

2

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024