Юлія Гринчук побувала з робочим візитом на території Квасівської сільради

04 Листопада 2018, 16:00
1715

У рамках робочого візиту голова райдержадміністрації Юлія Гринчук та радник голови райдержадміністрації Андрій Розтока побували на території Квасівської сільської ради.  

Разом із сільським головою Надією Ворончук посадовці  відвідали соціальнозначимі об’єкти, що розташовані на території ради, аби  проінспектувати роботу котелень в опалювальний сезон та забезпечення паливними матеріалами, дотримання температурного режиму в учнівських класах, тощо, — інформує прес-центр Горохівської РДА. 

Посадовці поспілкувалися з педагогічним колективом, обговорили проблемні питання та можливість їх вирішення. За словами сільського голови, у школі створено всі умови для організації повноцінного навчального процесу. Тут радо приймають кожного, хто прагне здобувати знання. 

З поміж іншого,  разом із сільським головою обговорили питання ремонту доріг комунальної власності, виконання та наповнення місцевого бюджету, використання земельних ресурсів та інше. У ході спілкування голова райдержадміністрації Юлія Гринчук акцентувала увагу на співпраці всіх владних структур та громади, вжитті усіх необхідних заходів щодо соціального захисту громадян для належної роботи закладів соціальної сфери та соціально-економічного розвитку територіальної громади.  




 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024