Волинянці терміново збирають мільйон гривень на лікування раку четвертої стадії

14 Листопада 2018, 14:00
Ліна Савченко 9867
Ліна Савченко

Жителька села Шклинь Горохівського району Ліна Савченко з 2014 року бореться зі страшною хворобою – раком грудей четвертої стадії.

За цей час жінка пройшла 23 хіміотерапії, три радіології, гормонотерапію і перенесла дві складні операції. І коли вже здавалося, що вона подолала недугу  – стався  рецидив,  який вразив кістки, легені та печінку. Війна  з раком триває вже п’ятий рік з різною динамікою.

Для того, щоб ця жінка просто жила, необхідно зібрати один мільйон гривень.  З цим проханням до редакції Район.Горохів звернулися близькі люди Ліни. За ці кошти вони зможуть  придбати  спеціалізоване  лікування та підтримати життєдіяльність  чудової  подруги, мами, дружини, доньки – Ліни Савченко.

Родина  Савченків з усіх сил працює над тим, щоб забезпечити постійне лікування, проте ресурси і можливості практично вичерпані. Чоловік Ліни, Микола Савченко,  вже понад вісім місяців знаходиться на заробітках за кордоном  для того, щоб кожного дня надавати шанс їй прокинутись і жити.

Він всіма силами намагається заробити кошти для дороговартісного лікування і вирвати з лап недуги свою кохану дружину.  Найважче для Колі – бути далеко у надважкі моменти, коли відбуваються кризи  та загострення в Ліни і вона потребує його підтримки.

«В мене дуже велике бажання жити, мій організм страшенно виснажений, я постійно на лікуванні», – описує свій стан Ліна.

Не будьмо байдужими! Давайте подаруємо волинянці шанс жити!

Номер картки Приватбанку: 5168 7426 0722 8545, САВЧЕНКО ЛІНА ЯРОСЛАВІВНА

Код ЄДРПОУ одержувача: 14360570.

Ліна на лікуванні
Ліна на лікуванні

Заключення лікарів
Заключення лікарів

«В мене дуже велике бажання жити»
«В мене дуже велике бажання жити»

5
Ліна Савченко з близькими
Ліна Савченко з близькими

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024