Ріпак, соя і мед з власної пасіки: Горохівський коледж побував на виставці у райраді

17 Листопада 2018, 09:33
Горохівський коледж побував на виставці у райраді 5175
Горохівський коледж побував на виставці у райраді

Горохівський коледж ЛНАУ представив свою продукцію на виставці у райраді, де проходило святкування Дня працівника сільського господарства.

Про це інформує директор навчального закладу Олег Жельчик на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, 15 листопада у районній раді відбулися урочисті збори, присвячені Дню працівника сільського господарства. Під час урочистостей можна було ознайомитися з виставкою сільськогосподарської продукції.

Зі слів Олега Жельчика, кращі керівники і працівники аграрного сектору району отримали відзнаки та грошові премії, серед них і представники коледжу – Віктор Дзецько, викладач агрономічних дисциплін, та Людмила Чижук, студентка бухгалтерського відділення.

Серед кращих аграріїв району, імена яких називали під час святкувань, було багато випускників Горохівського коледжу.

Читайте також: Як донецько-волинський інженер Віктор Жаданов тримає світло «Городища». ФОТО

На виставку сільськогосподарської продукції, якою розпочалися урочистості, свою продукцію представив і Горохівський коледж Львівського національного аграрного університету. Навчальний заклад показав зразки продукції рослинництва, вирощеної в навчально-дослідному господарстві за активної участі студентів.

Серед експонатів виставки – пшениця озима, ячмінь ярий, ріпак, соя, овес, горох, інші культури, мед із власної пасіки коледжу, а також мистецькі витвори умілих рук студентів та працівників коледжу.

2

2

2

2

2

Читайте також: У Горохівському коледжі ЛНАУ визначали найкращих козаків

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024