У Горохові переселенка з Луганщини отримала грант на розвиток швейного бізнесу

19 Листопада 2018, 14:04
У Горохові переселенка з Луганщини отримала грант на розвиток швейного бізнесу 4404
У Горохові переселенка з Луганщини отримала грант на розвиток швейного бізнесу

Жінка, яка переїхала з Луганщини до Горохова, змогла зареєструватись як фізична особа-підприємець і отримала грант на розвиток власного бізнесу – швейне обладнання.

Про це інформує Ірина Рабінська, директорка Горохівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості на сторінці установи у Facebook.

У квітні 2018 року безробітна Ірина Северіна зацікавилась пропозицією участі у проекті «Зміцнення самозабезпечення внутрішньо переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні», який впроваджується за фінансової підтримки Уряду Німеччини, що діє через Німецький Банк Розвитку.

Жінка, переїхавши на проживання в Горохів із міста Лутугине Луганської області у 2014 році, не тільки розраховувала на підтримку держави, але й активно займалась пошуком роботи. За сприянням служби зайнятості працювала швачкою та продавцем на приватних підприємствах міста, де пригодились навики шиття та професійна освіта закрійниці.

Проте жінка мала бажання започаткувати власну справу. Була бізнес-ідея, було бажання пройти додаткові навчання, але також була потреба у фінансовій допомозі в реалізації задумів. Ірині допомогли заповнити анкету учасника проекту та побажали успішно пройти відбір.

Спільні зусилля увінчались успіхом. За результатами відбору учасників, участі у тренінгах, успішного захисту бізнес-плану Ірина Северіна нещодавно отримала грант на розвиток власного бізнесу – швейне обладнання на суму 22 тисячі гривень та зареєструвалась як фізична особа-підприємець.

1



 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024