Горохів: нардеп від округу не голосував за бюджет-2019

25 Листопада 2018, 17:00
1462

Верховна Рада України схвалила підготовлений Урядом України проект Державного бюджету на 2019 рік. Народний депутат Сергій Мартиняк не прийшов на голосування.

За Державний бюджет на 2019 рік проголосували 240 народних депутатів, – пише «Конкурент» з посиланням на «Урядовий портал».

Також парламент схвалив проекти змін до Бюджетного та Податкового кодексів, які серед іншого забезпечують ресурсну базу наповнення кошторису.

Проект Держбюджету передбачає зростання ВВП і поступове зниження дефіциту та боргового навантаження. В документі збережені всі пріоритетні напрямки фінансування, серед яких – фінансування армії та сектору безпеки, продовження соціальних програм, в тому числі «Доступні ліки», проведення монетизації субсидій, здійснення автоматичного перерахунку пенсій тощо. Також збережені програми підтримки промисловості, передусім, агросектору та використання надр, будівництва та відновлення доріг.

Волинські депутати голосували наступним чином: Ірина Констанкевич, Сергій Мартиняк, Ігор Гузь, Юрій Савчук були відсутні, Ігор Лапін та Степан Івахів проголосували «За».

Нагадаємо, народний депутат Сергій Мартиняк є членом депутатської групи «Воля народу» і був обраний до Ради по виборчому округу №20 (місто Горохів, Горохівський, Локачинський, Луцький, Рожищенський, Турійський райони) у Волинській області.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024