На Горохівщині перевірили 50 мисливців

26 Листопада 2018, 17:25
На Горохівщині перевірили 50 мисливців 3759
На Горохівщині перевірили 50 мисливців

У Горохівському районі 25 листопада стартував сезон полювання на хутрових звірів.

У зв’язку з цим в межах мисливських угідь та лісового фонду посилили охорону. Про це інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Окрім державної лісової охорони (ДЛО) та групи оперативного реагування ДП «Горохівське ЛМГ», територію патрулювали мобільні бригади ДП «Городоцьке ЛГ», ДП «Любомльське ЛГ», ДП СЛАП «Рожищеагроліс», ДП «Камінь-Каширське ЛГ». Уже традиційно такі рейди проводили спільно з працівниками поліції та журналістами.

«У нашому районі – одні з найбільших площ мисливських угідь в області – загалом 66 тис. га. Пропускна спроможність мисливців – 650. Цього сезону понад 300 з них отримали відстрільні картки на хутрового звіра, тож сьогодні чи в наступні вихідні вийдуть на полювання. Наше завдання – забезпечити, щоб усе було законно», – розповідає директор ДП «Горохівське ЛМГ» Володимир Супрун.

Під час недільного рейду на Горохівщині перевірили понад 50 мисливців. Усі полювали цього дня у дозволених місцях та з усіма відповідними документами.

Варто зазначити, що з початку мисливського сезону на Волині склали близько 300 протоколів про порушення правил полювання. З них 242 – працівниками ДЛО. Минулими вихідними єгерська служба держлісгоспів області зафіксувала вісім випадків недотримання мисливцями відповідних законодавчих вимог. Така статистика свідчить про підвищення рівня культури мисливства.
















 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024