Горохівські трударі змагалися на обласних сільських спортивних іграх

29 Листопада 2018, 15:21
Горохівські трударі змагалися на обласних сільських спортивних іграх 2209
Горохівські трударі змагалися на обласних сільських спортивних іграх

У Луцьку в спортивному комплексі «Колос» пройшло фізкультурно-спортивне хліборобське мистецьке свято – «День здоров’я сільського трудівника» для сільських фізкультурників та спортсменів, трудівників села та молоді. 

Про це повідомляють на сайті Горохівської райдержадміністрації.

У програму фінальних змагань увійшли чотири види спорту – настільний теніс, шахи, шашки,  армреслінг та гирьовий спорт.

Горохівську громадську організацію «Місцева організація ВФСТ «Колос» представляли спортсмени Тетяна Янюк і Сергій Лозовик (теніс настільний), Оксана Поліщук і Вячеслав Луцюк (шахи), Ірина Пушинська і Володимир Єйко (шашки), Вадим Сокол (гирьовий спорт), Ніна Тимощук і Віталій Дядюк (армрестлінг). 

У змаганнях з гирьового спорту І місце – у Вадима Сокола. У запеклих змаганнях з армспорту серед чоловіків І місце посів Віталій Дядюк, у загальнокомандному заліку – ІІ місце. Перемогу в змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків завоював Сергій Лозовик, серед жінок Тетяна Янюк зайняла ІІ місце. У загальнокомандному заліку – І місце.

У змаганнях з шахів серед чоловіків Вячеслав Луцюк – І місце і загальнокомандне ІІІ місце. У змаганнях з шашок Володимир Єйко – ІІ місце, загальнокомандне четверте місце.

Переможців та призерів змагань в особистій та командній першостях нагородили медалями, грамотами, у загальнокомандних змаганнях – кубками від організаторів змагань. 

Цими змаганнями завершилась програма Обласних сільських спортивних ігор 2018 року, за результатами яких нагородять кращі збірні команди районів області. 


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024