У Горохівській райраді відбулася «освітня» комісія

11 Грудня 2018, 14:41
У Горохівській райраді відбулася «освітня» комісія 1402
У Горохівській райраді відбулася «освітня» комісія

У конференц-залі Горохівської районної ради відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту, духовного відродження та роботи з молоддю.

Засідання пройшло 11 грудня. Про це повідомляють на сайті райради.

Участь у роботі комісії взяли голова районної ради Тарас Щерблюк, радник голови райдержадміністрації Андрій Розтока, начальниця управління фінансів райдержадміністрації Валентина Ковальчук, начальниця відділу культури райдержадміністрації Діна Колесник, голова громадської організації «Місцева організація ВФСТ «Колос» Галина Прик.

Депутати районної ради розглянули три питання порядку денного:

1. Про проект рішення районної ради «Про районний бюджет на 2019 рік». Інформувала Ковальчук В.В., начальниця управління фінансів райдержадміністрації.

2. Про проект рішення районної ради «Про затвердження статутів загальноосвітніх шкіл Горохівського району в новій редакції». Інформував Якимчук О.М., начальник відділу з питань юридичного забезпечення діяльності ради, комунального майна та роботи із зверненнями громадян.

3. Про проект рішення районної ради «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Горохівського району та типового контракту з керівником комунального закладу загальної середньої освіти». Інформував Білик В.І., голова комісії, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

За результатами роботи комісії прийняли відповідні рішення. 


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024