У Горохові відбувся Ярмарок професій

13 Грудня 2018, 13:20
У Горохові відбувся Ярмарок професій 4167
У Горохові відбувся Ярмарок професій

У Горохові у будинку дитячої та юнацької творчості відбувся щорічний Ярмарок професій.

Захід відбувся 11 грудня за сприяння управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації за участю представників закладів професійно-технічної та вищої освіти. Про це інформують на Facebook-сторінці Горохівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Формат проведеного заходу – впритул наблизити випускників шкіл до вибору майбутньої професії та навчального закладу. 20 представників навчальних закладів ознайомили 110 учнів випускних класів з умовами вступу, навчання та проживання, організацією дозвілля, розкрили перспективи навчання та працевлаштування, роздали учням інформаційні матеріали.

Начальниця відділу надання соціальних послуг Горохівської районної філії Волинського ОЦЗ Людмила Цимбалюк ознайомила з новою консультаційною мережею «Моя професія» і наголосила, що вибір професії – це важливо, порадила як обрати професію до душі, як уникнути помилок розчарувань у виборі професій, консультувала з питань зайнятості, ознайомила з найбільш затребуваними на ринку праці професіями та спеціальностями.

Для тих, хто уже на порозі не вибору, а здобуття обраної професії захід був корисним та пізнавальним.




 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024