Тракториста з Горохівщини нагородили орденом

14 Грудня 2018, 10:41
Тракториста з Горохівщини нагородили орденом 1709
Тракториста з Горохівщини нагородили орденом

Тракториста товариства з обмеженою відповідальністю «Волинь Нова» Горохівського району Руслана Гребенюка нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Вручив державну нагороду голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко 13 грудня під час наради щодо використання бюджетних коштів державних програм. Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

«В нас на нараді дуже багато почесних гостей. Тому що вони завдяки своїй наполегливій праці нарешті дочекалися заслужених нагород: за плідну діяльність на благо Волинського краю та волинян, за їх щире серце, чисту душу і допомогу в розбудові самостійної України, – зазначив Олександр Савченко.

Указом Президента України за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери нагородили орденом «За заслуги» III ступеня низку волинян.

Серед них і житель Горохівщини Руслан Гребенюк, якому до того ж присвоїли почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024