У Цегові обговорили будівництво полігону твердих побутових відходів

14 Грудня 2018, 14:39
У Цегові обговорили будівництво полігону твердих побутових відходів 3158
У Цегові обговорили будівництво полігону твердих побутових відходів

У Цегівській сільській раді відбулися громадські слухання щодо будівництва полігону твердих побутових відходів.

Збори пройшли 12 грудня. Про це повідомляють на сайті Горохівської райдержадміністрації.

Участь у громадських слуханнях взяли представники громадськості і голова райдержадміністрації Юлія Гринчук, голова районної ради Тарас Щерблюк, голова міської ради Віктор Годик, Сергій Чернець, державний інспектор екологічної інспекції у Волинській області, Валентин Фещук, Цегівський сільський голова, Олександр Мартинов, Холонівський сільський голова.

У  райдержадміністрації зазначають, що земельну ділянку на території Цегівської сільської ради розглядають як одну з ділянок під розміщення комплексу з утилізації твердих побутових відходів.

Йдеться про встановлення водонепроникного екрану в котловані, облаштування майданчика для розвантаження сміттєвозів, встановлення вертикального та горизонтального дренажів, будівництво побутового приміщення, вбиральні, павільйону вартового шлагбауму, розміщення повітряної лінії, дизельної електростанції, водонапірної башти, облаштування майданчика для миття контейнерів, дезінфекційної ванни, проведення каналізації та ін.

Окрім того, передбачають будівництво під’їзної дороги основного напрямку та заїздів до полігону для захоронення та знешкодження твердих побутових відходів.

На громадських слуханнях вислухали пропозиції та зауваження присутніх та пообіцяли врахувати інтереси людей. На всі запитання надали відповіді. З урахуванням усіх пропозицій це питання детально вивчатимуть.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром