У Горохові привітали енергетиків

23 Грудня 2018, 17:00
2492 Джерело: прес-центр Горохівської РДА

З нагоди професійного свята в приміщенні Горохівської філії ПАТ «Волиньобленерго» відбулися урочистості, участь в яких взяли голова райдержадміністрації Юлія Гринчук та голова районної ради Тарас Щерблюк, – інформує сайт Горохівської РДА.

«Від вашого професіоналізму та сумління залежить стабільна робота економіки та якість побуту наших громадян. Адже щоденною працею ви вселяєте впевненість у тому, що у наших оселях буде світло, тепло і затишно. Сьогодні неможливо уявити собі життя громадян або розвиток будь-якої галузі народного господарства без електричної енергії, яку ви своєю наполегливою працею, долонями працьовитих рук доносите до кожної людини, кожного підприємства. Ми вдячні енергетикам за сумлінну наполегливу працю задля розбудови національного енергоринку, зміцнення енергетичної могутності України, та насамперед за те, що у кожному домі є світло, тепло, наше життя покращують електропристрої і завдяки електроенергії в кожному домі ми маємо змогу утримувати свій маленький сімейний затишок», – наголосили керівники району.

Очільники району побажали всім міцного здоров’я, успіхів у справах та здійснення всіх намічених планів і задумів, а кращим працівникам вручили спільні Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради.






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024