Дитсадок «Сонечко» відзначив п'ятдесятиріччя

31 Грудня 2018, 17:00
3201 Джерело: прес-центр Горохівської РДА

Дружній та згуртований колектив дошкільного закладу «Сонечко» 28 грудня відзначив ювілейну подію - 50-річчя із дня заснування.

За 50 років дитячий садочок став справжнім рідним домом для багатьох дітей. На святковий захід привітати колектив вихователів, батьків та дітей з ювілеєм завітало багато гостей. Серед них – голова райдержадміністрації Юлія Гринчук, Горохівський міський голова Віктор Годик, – інформує прес-центр Горохівської РДА.  

Святково та урочисто в приміщенні закладу дошкільної освіти. Особливі слова подяки працівникам закладу за терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм адресували керівники району.

«Ви творите майбутнє нашого міста та України, адже змалку прищеплюєте діткам  любов до рідного краю, патріотизм, принципи духовності та моральності. Хай доля сторицею віддячить вам за невтомну працю. Нехай вашими супутниками в житті завжди будуть успіхи, нові здобутки, творче натхнення, наснага, любов та подяка ваших вихованців. Міцного усім здоров’я, миру, бадьорості та щасливого довголіття», - зазначила Юлія Гринчук.

Атомосферу свята створили й самі вихованці, підготувавши прекрасний концерт.



1

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024