Єпископ Нафанаїл відвідав громаду горохівського храму

11 Січня 2019, 14:30
3295

У день пам'яті святого первомученика архідиякона Стефана єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл відвідав парафію на честь Різдва Христового у місті Горохові.

З нагоди престольного свята місцевого храму архіпастир звершив Божественну літургію. Владиці співслужили настоятель парафії священик Андрій Гаврилюк, віце-секретар єпархії протоієрей Валерій Мучак, благочинний Горохівської округи протоієрей Валерій Пилипчук та гості у священному сані, – інформує сайт Волинської єпархії УПЦ.

Під час Богослужіння було піднесено особливі молитви за мир в державі та єдність Православної Церкви. На Малому вході єпископ Нафанаїл нагородив настоятеля храму священика Андрія Гаврилюка черговою церковною нагородою - палицею. 

Наприкінці Літургії звершили традиційний для престольних свят хресний хід, під час якого священнослужителі звершили заупокійну літію за спочилим настоятелем храму протоієреєм Олександром Пасічником

Після Богослужіння владика Нафанаїл звернувся до присутніх зі словом проповіді, в якій привітав усіх з престольним святом та Різдвяними святами. 

Завершились урочистості вітальною програмою місцевої недільної школи, яку підготували викладачі та вихованці.












































 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024