У Новосілках школярам розповіли, що робити з підозрілими предметами

13 Лютого 2019, 16:59
У Новосілках школярам розповіли, що робити з підозрілими предметами 1441
У Новосілках школярам розповіли, що робити з підозрілими предметами

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Новосілки рятувальники поспілкувалися зі старшокласниками і розповіли про правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Зустріч відбулася 12 лютого. Про це повідомляють на сайті УДСНС України у Волинській області.

Важливу увагу під час спілкування з дітьми рятувальники приділили роз’ясненню правил поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів на відкритих територіях та у місцях масового перебування людей.

Насамперед співробітники ДСНС провели анкетування, щоб з’ясувати, чи знають діти, що таке вибухонебезпечні предмети та чому такі знахідки заборонено зачіпати. Як з’ясувалося, актуальними для школярів були відомості щодо поведінки під час виявлення підозрілих предметів у велелюдних місцях та роз’яснення дій під час терористичних загроз.

Фахівці ДСНС детально розповіли школярам про небезпеку, що несуть у собі підозрілі предмети, пояснили, як діяти та куди звертатися у випадку їх виявлення.

Крім того, під час зустрічі співробітники Служби порятунку розповіли учням про особливості служби в підрозділах ДСНС України та закликали у майбутньому поповнювати лави рятувальників.

2

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024