У Горохові говорили про децентралізацію в районі

22 Лютого 2019, 09:02
У Горохові говорили про децентралізацію в районі 2292
У Горохові говорили про децентралізацію в районі

Відбувся короткостроковий семінар на тему: «Децентралізація влади та реформа місцевого самоврядування». 

Говорили про децентралізацію 21 лютого в залі засідань районної ради. Про це інформують на сайті райдержадміністрації.

Семінар організував Волинський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Для учасників семінару – сільських, селищних, міських голів, посадовців органів виконавчої влади та громадськості – запропонували ряд тематичних зустрічей.

Про впровадження процесу децентралізації у Волинській області та перспективи для Горохівщини проінформувала Ірина Лебедюк, начальник відділу регіональної політики управління містобудування і архітектури облдержадміністрації.

Оксана Урбан, експертка із децентралізації відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» у Волинській області ознайомила присутніх із викликами та перевагами реформи децентралізації у Волинській області.

Професійно про фінансову децентралізацію та гендерно-орієнтоване бюджетування доповів Василь Гром, регіональний консультант з фінансових питнь Агенції регіонального розвитку, заслужений економіст України.

Реально отриманим досвідом процесу децентралізації поділилась Оксана Стасюк, начальниця відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та містобудування Павлівської сільської об’єднаної територіальної громади.

Зустріч відбувалася у форматі діалогу, експерти надали вичерпну відповідь на запитання учасників семінару.




 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024