Деякі дільниці на Горохівщині не є безпечними і мають проблеми з енергопостачанням

23 Лютого 2019, 15:03
Деякі дільниці на Горохівщині не є безпечними і мають проблеми з енергопостачанням 1682
Деякі дільниці на Горохівщині не є безпечними і мають проблеми з енергопостачанням

Відбулося організаційне засідання міжвідомчої робочої групи з підготовки до проведення в районі чергових виборів Президента України.

Його провів заступник голови Горохівської РДА Андрій Розтока, – повідомляють у відділі з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації.

Налагодження системної роботи органів виконавчої влади в частині здійснення заходів із організаційного та матеріально-технічного їх забезпечення є основним завданням для якісної роботи окружної та дільничних виборчих комісій.

За інформацією начальника відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації  на території району створено 85 звичайних виборчих дільниць на постійній основі та 2 спеціальні виборчі дільниці у лікувальних закладах. Виборчі дільниці розміщені у закладах культури, охорони здоров’я, освітніх закладах, адміністративних будинках.

Органами місцевого самоврядування вжито необхідних заходів щодо забезпечення своєчасного визначення і обладнання у громадських місцях в усіх населених пунктах району місць для розміщення плакатів, стендів, листівок та інших друкованих агітаційних матеріалів. Проведено інвентаризацію виборчих скриньок.

В частині готовності приміщень до роботи під час виборчої кампанії низка зауважень надійшла від Горохівського відділення поліції ГУНП у Волинськії області та Горохівської філії ПАТ «Волиньобленерго». Зафіксували проблеми з енергопостачанням і технічно-безпековою відповідністю дільниць, які розміщені у приміщеннях недіючих закладів культури та освіти.

Заступник голови райдержадміністрації дав ряд доручень щодо прискорення вирішення питань для забезпечення безперебійної роботи окружної та дільничних виборчих дільниць.

Читайте такожЦВК затвердила склад Горохівської окружної виборчої комісії

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром