Взяли під варту посадовця Держгеокадастру, якого у Горохові закидували яйцями

06 Квітня 2019, 14:35
Олесь Іващенко у яйці 1792
Олесь Іващенко у яйці

Личаківський районний суд міста Львова 5 квітня обрав заступнику начальника Головного управління Держгеокадастру у Сумській області запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб.

Як альтернативу, суд визначив можливість внесення застави – 998 920 гривень. Про це повідомляє  Військова прокуратура Західного регіону України

Також вирішується питання щодо відсторонення вказаної особи від займаної посади. Нагадаємо, мова йде про Олеся Іващенка, який крім основної посади у Сумській області, є викононуючим обов'язки начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області

Вимагання та одержання неправомірної вигоди вказаним посадовцем у сумі 20 тисяч доларів США зафіксували 3 квітня слідчі Слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України та за оперативного супроводу Управління захисту економіки у Волинській області. 

Хабар призначався за погодження державної землевпорядної експертизи проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за межами населеного пункту.

Нагадаємо, що 30 жовтня 2018 року у Горохові головного земельника Волині Олеся Іващенка атовці закидали яйцями.

 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024