Лісівники Горохівщини привітали своїх підшефних із Великоднем

29 Квітня 2019, 15:01
981

Напередодні Світлого Христового Воскресіння – вже за доброю традицією – працівники лісгоспів ідуть до них із гостинцями та продуктовими наборами.

Кожне державне лісогосподарське підприємство області на заклик начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка взяло шефство над певною сім’єю чи родиною, будинком для престарілих чи сиротинцем, садочком чи школою, – інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

ДП «Горохівське ЛМГ» привітало учнів шкільних лісництв. Помічник лісничого Берестечківського лісництва Віталій Бондарчук відвідав учнів ЗОШ І-ІІІ ст. м. Берестечко, помічник лісничого Ново-Зборишівського лісництва Ігор Мельничук побував у гостях в учнів ЗОШ І-ІІІ с. с. Борочиче, помічник лісничого Горохівського лісництва Роман Якобчук поспілкувався з учнями та вчителями ЗОШ І-ІІІ ст. с. Підбереззя та ЗОШ І-ІІІ ст. с. Охлопів.

Від імені начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка та директора ДП «Горохівське ЛМГ» Вячеслава Дейнеки вони привітали юннатів та педагогів зі святом Воскресіння, подякували своїм помічникам за допомогу у лісівничих справах та вручили великодні подарунки.

1

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024