Як пройшов день відкритих дверей у Горохівському коледжі ЛНАУ

01 Травня 2019, 13:13
4429

Горохівський коледж ЛНАУ 18 квітня влаштував день відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів та їх батьків.

Про це повідомили 26 квітня на сайті коледжу.

Культурна програма дня відкритих дверей проходила у фойє, де студенти та викладачі агрономічного і технологічного відділень презентували свої творчі доробки.

Попри те, що студенти коледжу здобувають аграрні професії, вони вміють по-справжньому здивувати креативом і творчістю. Делікатні вироби з соломи, композиція з лелеками, яскраві пасхальні рушнички, вишиті хрестиком і бісером, картини з різноманітних видів насіння і навіть чайний сервіз з макаронних виробів – жодна робота не залишила байдужими гостей і учасників свята, яке розпочав вітальним словом директор коледжу Олег Жельчик. У своєму виступі він наголосив на актуальності аграрних спеціальностей, оскільки здобута освіта є запорукою вдалого працевлаштування з гідною заробітною платою.

Заступниця директор з навчальної роботи Оксана Генсецька ознайомила учнів шкіл зі спеціальностями та матеріально-технічною базою коледжу. Заступниця директора з виховної роботи Світлана Білик у своєму привітанні зробила акцент на всебічному розвитку студентів коледжу, оскільки паралельно навчальним заняттям вони мають змогу вдосконалювати свої творчі здібності.

Співом потішили глядачів Богдана Ващук, Ірина Байрак та вокальний гурт «Елегія».

Фото з Facebook-сторінки директора коледжу Олега Жельчика

1

1

1

1


1

1



1

1

1

1

2

1

1


1

2

1

1

1

1


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024