Мертвого викинули біля дороги: на Горохівщині до смерті побили юнака

02 Травня 2019, 13:34
9854

У перший день Великодня у селі Мирне на Горохівщині до смерті побили хлопця.

Це сталося 28 квітня на сільській дискотеці. Район.Горохів про інцидент дізнався з власних джерел.

За попередньою інформацією, сталася сутичка між нетверезими людьми, які відпочивали на дискотеці в Мирному. У результаті дуже сильно постраждав 24-річний юнак з Губина Першого.

За інформацією з наших достовірних джерел, хлопця спочатку відливали холодною водою, але коли зрозуміли, що накоїли, зловмисники повезли напівживого хлопця в Горохівську лікарню, але він помер по дорозі. Щоб замести сліди, злочинці залишили тіло на повороті з Мирного на Горохів. Там і знайшли хлопця і підібрали наступного дня.

Як ми дізналися з коментарів під дописом у групі «Підслухано Горохів», загиблого звати Микола Кривчук. Люди пишуть, що особа, яка вчинила цей злочин, робить таке не вперше, а очевидців залякали, аби ті мовчали. На сторінці хлопця у Facebook 30 квітня опублікували допис зі співчуттями.



4

Оновлено. Прес-служба нацполіції Волині у свою чергу заявила, що хлопець з дискотеки повернувся додому і йому вранці викликали швидку. Під час реанімаційних заходів по дорозі в лікарню Микола помер. Відкрили кримінальне провадження.

Детальніше читайте за посиланням: Смерть хлопця на Горохівщині: версія поліції

 

Передрук заборонено

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024