Як у Горохівській районній раді пройшла «ювілейна» сесія

07 Травня 2019, 16:55
4594

Відбулося засідання чергової «ювілейної» 30-ї сесії районної ради. 

Вів засідання, яке відбулося 7 травня, голова районної ради Тарас Щерблюк.

На початку роботи сесії за сумлінну працю та з нагоди особистих ювілеїв нагородили грамотами і квітами депутатку районної ради Галину Дзецько, головного лікаря КНП «Горохівська центральна районна лікарня» Валерія Кобу та депутата районної ради Аркадія Шостака.

1


1

Відповідно до регламенту депутати районної ради заслухали та підтримали два депутатські запити та запит від голови райради, після чого затвердили порядок денний, що складався з 14 питань.

Про роботу у 2018 році прозвітував голова районної ради Тарас Щерблюк. Депутати поставили голові кілька актуальних питань, на які отримали вичерпні відповіді. Особливо присутніх хвилювало питання децентралізації: чому в районі цей процес іде дуже повільно. На це Тарас Щерблюк відповів, що процес об’єднання громад повинен відбуватися добровільно і жителів району інформували про те, що таке децентралізація.

Тарас Щерблюк
Тарас Щерблюк

Депутати також заслухали інформацію про внесення змін до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2019 рік», яку зачитала начальниця управління фінансів райдержадміністрації Валентина Ковальчук.

Заслухали також інформацію про забезпечення особистої безпеки громадян та протидію злочинності, про підтримку місцевих ініціатив, про фінансову підтримку Горохівської ЦРЛ, про розвиток Берестечківської районної лікарні та інше.

Депутати районної ради проголосували за пропоновані проекти усіх рішень, що входили в порядок денний.

Опісля відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, духовного відродження та роботи з молоддю, на якій назвали перших членів комісії, що обиратиме директора Охлопівської школи.




1
Лічильна комісія
Лічильна комісія

1



1




 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024