На Горохівщині нагородили юну еліту

12 Травня 2019, 11:00
«Сузір’я талантів» 1529
«Сузір’я талантів»

У залі засідань Горохівської районної ради 10 травня відбулося районне свято «Сузір’я талантів» та нагородження переможців, призерів обласних, Всеукраїнських олімпіад і конкурсів серед учнів району.

Розумні, ерудовані, кмітливі, сильні, спритні, талановиті діти – гордість Горохівщини, юна еліта держави. Вони щороку утверджують успіхами у навчанні, лідерством у спорті, неповторністю у творчих фантазіях на всіх олімпіадах, конкурсах, фестивалях, змаганнях від районного до міжнародного рівнів, – повідомляють у відділі з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації.

Висловити свою повагу і вдячність, побажати дорослому і юному сузір’ю талантів нових успіхів і визнання, впевнених кроків до здійснення мрій на урочистість завітали голова райдержадміністрації Юлія Гринчук, заступник голови районної ради Віталій Клемба, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Білик, голова профспілкового комітету працівників освіти району Євгенія Карп’як.

Численні нагороди, грошові премії ще раз засвідчили, що праця освітян району достойно зветься однією з кращих в області. Збагатившись знаннями на уроках, затвердивши їх самостійною працею, ставши беззаперечливими лідерами районних предметних олімпіад, перемогу в обласних здобуло  більше 100 школярів  району.

Словами глибокої шани Леся Вітинська виголосила імена нагороджених освітян, які одержимо ведуть учнів до омріяних перемог. Гарний настрій розцвітав від щасливих усмішок, від пісень, танців, подарованих вихованцями Будинку Дитячої та Юнацької творчості міста Горохова, від впевненості у тому, що з такими дітьми і їх учителями на землі завжди перемагатиме розум і духовна краса.

Читайте такожНа Горохівщині започаткують новий фестиваль

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024