У Горохівській «Просвіті» відбулося грандіозне відкриття оновленої глядацької зали

13 Травня 2019, 09:00
4694

У Горохові на День матері урочисто відкрили оновлену глядацьку залу РНД «Просвіта».

Відкриття відбулося у неділю, 12 травня.

Святковий настрій жінкам створювали вже при вході – зустрічали квітами, піснями і танцями. Опісля всіх гостей заходу запросили переглянути виставку робіт, створених матерями і привітали зі святом.

1

1

1

До Дня матері приурочили важливу подію – відкриття оновленої глядацької зали. Перерізати стрічку запросили голову райдержадміністрації Юлію Гринчук, голову районної ради Тараса Щерблюка, міського голову Віктора Годика, директора РНД «Просвіта» Тараса Гриба і помічника нардепа Сергія Мартиняка Олександра Пизу. Після перерізання стрічки приміщення освятили і запросили усіх гостей на святковий концерт.

На початку до глядачів звернулася Юлія Гринчук і привітала зі святом усіх жінок:

«Я більш ніж впевнена, що ця зала буде приймати багато різних урочистостей. Варта подяки кожна виділена гривня і кожна позитивна емоція, вкладена в ці стіни, освітлення і озвучення, яке ми сьогодні чуємо. Шановні жінки, з Днем матері вас. Нехай ваші серця співають радістю не лише у цій залі. Хай квіти, подаровані вам тут, завжди квітнуть у ваших душах. Нехай справжні чоловіки дарують вам квіти, а діти – посмішки».

Далі виступив з вітальним словом Олександр Пиза:

«Хочу подякувати Тарасу Васильовичу та Юлії Юріївні за неспокійність і активність. Коли багато людей спільно хочуть щось зробити, то воно обов’язково вийде. Передаю вітання від Сергія Мартиняка і хочу привітати з Днем матері і з відкриттям цього залу. Доброго здоров’я, достатку вашим сім’ям, щоб діти вас тішили, батьки не хворіли, чоловіки були більш слухняні, а жінки не сварилися. Щоб зарплати підвищувалися, а начальство було прихильним до вас».

1

Голова райради Тарас Щерблюк подякував людям, без яких ремонт у будинку культури був би неможливим:

«Дуже приємно, що сьогодні ми відкриваємо районний будинок культури. Сьогодні ми маємо оновлений зал, зручні крісла, оновлену сцену, освітлення. Від душі хочу подякувати всім, хто долучався. Перш за все: підприємцям, фермерам, одноосібникам, крупнотоварним виробникам, які сплачують податки, які ми можемо спрямовувати в правильне русло. Дякую заступнику голови районної ради Віталію Клембі та Роману Вольчинському, голові бюджетної комісії.

Також дякую Сергію Мартиняку, який долучився на другий етап – зовнішні роботи. Це фасад, ринви, щоб будівля не затікала і ми могли її утримувати в належному стані. На часі у нас децентралізація і ми мусимо зробити все для того, аби у нас все було практичним, саме заробляло на себе кошти і розвивалося. Ми у районі не дозволимо нічого закрити.

Шановні матері, я щиро дякую вам за все. Хочу привітати вас з цим всеукраїнським святом і побажати міцного здоров’я, злагоди, божого благословення кожному з вас. Також дякую за терпіння начальниці відділу культури Діні Колесник і Тарасу Грибу, директору цього закладу».

У честь свята Тарас Щерблюк виконав для присутніх пісню «Два кольори».

3

Опісля гостей потішили виступами учні та викладачі Горохівської музичної школи, які підготували звітний концерт. Для всіх жінок звучали теплі слова вітань і лунали шедеври світової та вітчизняної класики.





1

1

2

2


5

2

2

1

1

1

2

2

1

1

2

2

2

2

2

1

1

1


1

1

1

1






2










Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024