В Ощеві виступив знаменитий горохівський «Акцент»

24 Травня 2019, 09:00
5275

Справжнє свято для жителів Ощева 22 травня влаштували учасниці вокального квартету «Акцент» із Печихвост Горохівського району Олена Стасюк, Світлана Іванис, Ольга Павляшик, Іванна Куньчик разом із своїм художнім керівником, вчителем музичного мистецтва та солісткою Волинської обласної філармонії Соломією Денисюк.

Приурочили концерт до кількох пам'ятних дат - річниці перепоховання великого Кобзаря, річниці похорону відомого українського композитора Володимира Івасюка, який став актом непокори радянському режимові, а також скорботній річниці у новітній історії України - початку трагічних подій під Волновахою. 

Репертуар концерту складали і душевно-мелодійні пісні про Україну, рідну Волинь, і проникливі хіти "Океану Ельзи", і невмирущі "Мальви", "Червона рута", "Водограй" та "Мила моя" Володимира Івасюка, і задушевні пісні Миколи Мозгового, авторські твори Соломії Денисюк... Не оминули артисти і трагічних подій на Сході нашої держави. Пам'ять загиблих вірних синів України усі вшанували хвилиною мовчання.

Глядачі діляться враженнями, що концерт не лише був гарним і злагодженим, а й пройняв усіх присутніх глибиною і чуттєвістю кожного музичного номера. Керівник закладу культури Микола Ващук та директор місцевої школи Наталія Притолюк щиро подякували талановитим артистам із Печихвіст, що знайшли час та можливість, завітали в Ощів і подарували його громаді справжнє й незабутнє культурне свято. 




1








 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024