Молодих вчителів англійської професійно адаптовували геловінськими казками

28 Жовтня 2016, 08:21
3001 Джерело: gorosvita.ucoz.ua

У Горохівському районі відбувся ряд семінарів для вчителів району.

25 жовтня на базі ЗОШ І-ІІ ст. села Скобелка  заняття Школи професійної адаптації молодих та малодосвідчених вчителів іноземної мови, яке, було присвячене Геловіну, про це повідомили у відділі освіти молоді та спорту Горохівської РДА.

 Керівник Школи, вчитель англійської мови Костюк Л.В., та її учні-шестикласники підготували яскраве та захоплююче дійство, виступаючи у ролі казкових героїв. Під час круглого столу слухачі Школи обговорювали найбільш важливі питання у викладанні іноземної мови та ділились своїми враженнями від побаченого. Учасники семінару відвідали виставку виробів, присвячених Геловіну Учасники семінару відвідали виставку виробів, присвячених Геловіну.

1



 

25 жовтня в ЗОШ І-ІІІ ст. смт.Сенкевичівка відбувася семінар вчителів біології на тему забезпечення інноваційного підходу до розвитку креативних здібностей учнів. Вчителі району ознайомилися з візиткою загальноосвітнього закладу, відвідали шкільний музей. Педагоги школи Янчук А.В., Калахан С.П. презентували особистий досвід організації проектної діяльності у рамках впровадження нових Державних стандартів, оптимальні методи формування екологічної компетентності учнів. Завідувач РМК Вітинська О.Ф. акцентувала увагу присутніх на базових компонентах Концепції «Нової української школи». Незабутнє враження учасників семінару залишилися від екскурсії у ТМ Угринів Молоко – ПОСП ім.Т.Г.Шевченка, майстер-класу із садівництва С.Шевчука. Відділ освіти, молоді та спорту Горохівської РДА висловлює щиру вдячність усім причетним до проведення районного семінару.




 

25 жовтня на базі ЗОШ І-ІІІ ст. міста Берестечко відбувся майстер-клас вчителя української мови та літератури Знаковської З.В. з теми «Проблеми підготовки учнів до ЗНО з української мови та літератури». Учитель презентувала досвід роботи, провела заняття факультативу у 8 класі і дала практичні поради педагогам по підготовці до ЗНО. Підсумки семінару підвела методист Мартинюк Л.В.



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39