Горохів: відбулася зустріч з представниками «Спілки учасників АТО «Щит»

08 Червня 2019, 13:16
Відбулася зустріч з представниками «Спілки учасників АТО «Щит» 1895
Відбулася зустріч з представниками «Спілки учасників АТО «Щит»

У 2014 році російський агресор прийшов на українську землю з війною. Тоді на її захист стали тисячі чоловіків і жінок. Всі вони — чиїсь родичі, друзі, колеги, знайомі. Ми майже щодня бачимо їх на вулицях, у кафе, на роботі, у громадському транспорті.

З метою привернення уваги громадськості до цієї категорії осіб 6 червня 2019 року Горохівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено робочу зустріч з представниками громадської організації «Спілка учасників антитерористичної операції «Щит», на якій були присутні демобілізовані учасники АТО, - йдеться на сайті Горохівської РДА.

Наші захисники після демобілізації мають можливість зустрічатися з своїми бойовими товаришами, адже там на сході вони стали побратимами. Микола Бернадський, який є головою спілки подякував військовим за мирне небо над головою, та вручив грамоти і медалі.

Під час заходу присутніх було проінформовано про послуги, які надає районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, усі мали змогу задавати питання аби отримати компетентну консультацію. З нагоди Дня міста усім присутнім було вручено нові кофти та сорочки.

Висловлюємо вдячність, любов та повагу всім захисникам України! Мирного неба і благополуччя Вам та вашим сім`ям!


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024