Як у Горохові День Батька святкували

19 Червня 2019, 10:19
Як у Горохові День Батька святкували 2145
Як у Горохові День Батька святкували

День батька – щорічне свято на честь татусів, що відзначається в більшості соціально розвинутих країн. В Україні день Батька відзначається в третю неділю червня.

14 червня службою у справах дітей райдержадміністрації спільно із районним центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді проведено захід для учасників АТО та їх родин, до відзначення Дня Батька, - йдеться на сайті Горохівської РДА.

Для учасників АТО разом із родинами проведений  круглий стіл за участі керівництва району та міста із врученням подарунків; перегляд кінофільму про сімейні цінності в районному кінотеатрі м. Горохів; проведено конкурс малюнків на асфальті серед дітей учасників АТО на тему: «Рідний мій татусю, тобі низенько вклонюся» із врученням солодких подарунків. Діти  були дуже активними і веселими, і кожен пишався своїм батьком, так як насправді Тато відіграє велику роль у вихованні дітей.

Керівники району не змогли залишитись осторонь цього свята – Андрій Розтока, заступник голови Горохівської районної державної адміністрації, Тарас Щерблюк, голова районної ради та Віктор Годик, міський голова вітали усіх батьків Горохівщини із цим чудовим днем. Адже скільки ніжності та поваги у словах, якими кожна людина звертається до батька. Найперший герой у житті кожного сина та доньки – це їх тато, тож неможливо не приділити їм особливої уваги, сказати теплі слова, подякувати за виховання. А батько із матір’ю – немов два крила із любові для дитини.

Очільники району побажали усім  козацького здоров’я, людської шани, поваги, миру, благополуччя, щастя, радості та щоб якнайдовше лунав у батьківських оселях дзвінкий дитячий сміх. 




 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024