У Горохові вшанували пам’ять жертв війни в Україні

22 Червня 2019, 14:16
У Горохові вшанували пам’ять жертв війни в Україні 2520
У Горохові вшанували пам’ять жертв війни в Україні

21 червня в Горохові, на Пагорбі Слави відбувся мітинг-реквієм до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

У заході взяли участь Андрій Розтока, заступник голови райдержадміністрації, Тарас Щерблюк, голова районної ради та Віктор Годик, міський голова, працівники від установ та організацій міста, громадськість, які поклали квіти  до Меморіалу загиблим воїнам, віддали шану всім загиблим під час Великої Вітчизняної війни, - йдеться на сайті Горохівської РДА.

Вічний вогонь,сірі постаті монумента, викарбувані імена нагадують нам про вічну пам’ять і вічну скорботу.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в роки Другої світової війни, загиблих у наш час Героїв Небесної сотні, військовослужбовців Збройних сил України і Національної гвардії. Вічна і світла їм пам’ять! Вічна їм слава!

В День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні ми згадуємо усіх тих, хто впав на полі брані, хто жертвував найдорожчим задля того, аби наша Вітчизна була вільною від будь-якого завойовника. І наш святий обов’язок сьогодні – зберегти мир, спокій і злагоду у суспільстві задля світлої пам’яті тих, хто ціною свого життя йшов до Перемоги.





 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024