На Горохівщині дітям показали спецтехніку вогнеборців

24 Червня 2019, 13:05
1294 Джерело: vl.dsns.gov.ua

Фахівці Горохівського РВ У ДСНС України у Волинській області завітали до вихованців літнього табору відпочинку, що розташований у селі Новосілки Горохівського району.

Зустріч відбулася 23 червня. Мета – попередження виникнення надзвичайних ситуацій за участі дітей під час літніх канікул, – повідомляє У ДСНС України у Волинській області.

Користуючись нагодою, рятувальники розповіли про надзвичайні ситуації, які виникали на території району та пригадали правила безпечної поведінки в побуті, безпечного відпочинку на воді, в лісі.

Йшлося і про необхідність дотримання правил безпечної поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, а також підозрілих предметів, щоб уникнути трагічних наслідків.

Цього ж дня уже до рятувальників в гості завітали діти, які відпочивають в літньому таборі поблизу міста Берестечка Горохівського району. Працівники 22-го Державної пожежно-рятувального поста м. Берестечка не лише нагадали юним гостям правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, характерні для літнього періоду, а й продемонстрували можливості спецтехніки, що викликало неабияке захоплення у хлопчаків та дівчаток.

Зустріч зі справжніми вогнеборцями зацікавила дітей і вони наввипередки задавали різні питання про діяльність пожежників. А на завершення діти мали змогу пустити воду з пожежного рукава й сфотографуватися на фоні пожежного автомобіля.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром