На Горохівщині юнак зробив коханій пропозицію на футбольному полі

02 Липня 2019, 09:00
5793

Минулої неділі на футбольному полі в селі Цегів Горохівського району здавалося, все було звично: господарі, знані настільки хорошими футболістами, що рік тому вибороли кубок району, відчайдушно грали з горохівськими «Міщанами».

Лише кілька людей знали про те, що після закінчення матчу футболіст Олександр Кутас мав освідчитися. Про це пише «Волинь».

Нічого не підозрюючи, Ярослава вболівала за команду коханого з подругами. Може, трохи здивувалася, коли серед другого тайму Андрій Романюк замінив її Сашка на іншого гравця.

Після фінального свистка Олександр йшов на футбольне під аплодисменти команд, а один із його друзів привів від уболівальницької зони здивовану Ярославу.

Щоб зрозуміти почуття дівчини, треба було бачити її щасливі очі, радість у хвилину, в яку Саша став на коліно, сказав вічне: «Я Тебе кохаю», простягнув букет, перстень і запропонував: «Стань моєю дружиною!» Хотілося, щоб зупинилася ця прекрасна мить, в яку Ярослава перстень прийняла, а стадіон знову вибухнув оваціями. Мовляв, вона згідна. 

Закохані зустрічаються дев’ять місяців. Ярослава живе в Холоневі і в суботу відкружляла у випускному вальсі. Дівчина мріє стати візажисткою, тому невдовзі почне здобувати цю професію. Олександр – майстер, якщо потрібно зробити розкішну натяжну стелю. Обоє переконані, що якби таких романтичних подій було більше, то всі почувалися б щасливішими й красивішими!

17

4

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39