Робота вагового комплексу у Терешківцях блокується через освітлення

12 Листопада 2016, 12:15
1686

Під час чергової наради з питань реалізації проекту поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Н-17 Львів-Радехів-Луцьк обговорили її позитивні та негативні моменти. 

За словами заступника начальника служби автомобільних доріг Ншана Аршалуйсовича, практично завершено прокладання третього заключного шару асфальту на дорозі Луцьк-Львів. Результат виконаних робіт вражає, різниця відчутна одразу, - про це повідомили у Волинській ОДА,

Встановлені зупинки, продовжується облаштування з’їздів та пандусів. Проблемним залишається освітлення на узбіччях, яке не проведено, в тому числі й через погані погодні умови. На жаль, час на виконання цих робіт вже втрачено.

Ця проблема також заважає роботі пересувного габаритно-вагового комплексу в районі села Терешківці, який працює щоденно лише у світловий день і за ясної погоди.

У виконавців вимагають чіткий графік робіт. Адже, освітлення має бути зроблене в цьому році, фінансування для цього достатньо, бо в наступному році будуть нові роботи і нові об’єкти.

Окрім того, Управління Укртрансбезпеки у Волинській області планує провести 16 листопада 2016 року робочі зустрічі з залізничниками в рамках проведення місячника безпеки щодо попередження виробничого травматизму та власниками кар’єрів щодо недопущення руйнування доріг.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024