Тепла зустріч і щира підтримка: у Звинячому Вячеславу Рубльову дякували за допомогу і бажали перемогти

10 Липня 2019, 13:39
3569

Село Звиняче – затишне і просторе, з унікальною столітньою церквою та щирими людьми. Але, на жаль, без належної підтримки з боку депутата Верховної Ради, який, за словами місцевих мешканців, до села не приїжджає взагалі.

Тому й так по-особливому цінують люди підтримку і допомогу Вячеслава Рубльова, кандидата у Верховну Раду від партії «Слуга народу», який є депутатом Волинської обласної ради. За його підтримки, а також за сприяння фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», у школі реалізували кілька програм, зокрема замінили всі дошки у класах, придбали комп’ютери і мультимедійні дошки.



 

«Після того, як ви допомогли нам із заміною класних дошок та втіленням інших програм, в нас у школі почало змінюватися все, – щиро розповіла директорка Людмила Біланчук. – В нас батьки побачили ці зміни, почали долучатися, стали більш активними. Ось так добра справа створює ланцюжок хороших змін. Звісно, потребуємо подальшої підтримки влади, адже приміщення школи старе, є потреба в його ремонті».

Вячеслав Рубльов зауважив, що продовжить підтримувати всі хороші ініціативи і на власному прикладі демонструватиме, що депутат повинен працювати для людей. Свого часу, коли Вячеслав Рубльов розповідав громаді села Звиняче про вже реалізовані проекти, ніхто особливо не вірив в їх реалізацію, бо люди, на жаль, звикли до порожніх обіцянок. А коли побачили результат, то зі щирістю висловили свою вдячність і готовність разом із Вячеславом Рубльовим працювати на розвиток села.




 

«Хочеться, щоб нас чули на тільки на Волині, але і в Києві, – казали мешканці під час зустрічі з кандидатом від партії «Слуга народу» Вячеславом Рубльовим. – мабуть жодного разу в нас не був нинішній депутат Верховної Ради, а ви постійно з нами співпрацюєте, хочемо бачити таку співпрацю з вами і на державному рівні. Дуже потребуємо того, щоб до високопосадовця можна було достукатися простіше і швидше, щоб депутат не був десь далеко, не забував дорогу до села. Ви проста і відкрита людина, саме таки депутат нам потрібен».

Вячеслав Рубльов зауважив, що підтримку селу надаватиме й надалі, а у випадку обрання в депутати Верховної Ради матиме більше повноважень і можливостей, а також працюватиме в колі однодумців, у команді нового президента. Адже тільки так, єдиною командою, можна досягати змін.


Скаржилися присутні під час зустрічі з кандидатом в депутати на відсутність транспортного сполучення, адже село, попри хороше розташування, майже відрізане від області та обласного центру. Також є проблема з масовим виїздом молоді за кордон, чим дуже переймаються мешканці села.

«Перейматися проблемами своїх виборців та відстоювати їх вирішення – цим депутат повинен займатися постійно, а не тільки перед виборами, – каже Вячеслав Рубльов. – Ми з вами працювали і продовжимо працювати, а розвиток транспортного сполучення – важлива ціль і мрія багатьох сіл. І ми із командою нового Президента зробимо все, щоб втілити цю мрію в життя».

Зустрівся Вячеслав Рубльов і з настоятелем унікальної церкви Святителя Миколая Чудотворця села Звиняче, яка має важливу історичну цінність і може стати пам’яткою історичного значення, адже у 2020 році церква відзначатиме сто років. Нещодавно церква стала частиною Православної церкви України, а в Храмі зазвучала молитва українською мовою.

«У 20-х роках в нашому селі церква згоріла, – розповіла одна із прихожанок. – Тоді пан виділив під церкву млина і саме з нього була розбудована святиня».

«Особливість цієї церкви у тому, що вона ніколи не закривалася, – розповіла сільська голова села Звиняче Тетяна Панасюк. – Навіть за радянських часів вона працювала, хоча в жодному іншому селі району церков не було».

«Для того, щоб церква стала пам’яткою архітектури історичного значення, потрібно спочатку підготувати проектно-кошторисну документацію, виділити кошти обласної ради для проходження експертизи в Києві. Свого часу я допомагав церкві іншого села, вже проходив цей шлях, тому маю позитивний досвід і використаю його для вашої громади. Підготуйте звернення і спільно подумаємо як надати статусу історичної пам’ятки церкві вашого села», - каже Вячеслав Рубльов.

Завітав Вячеслав Рубльов і до амбулаторії села Звиняче, яка є однією із кращих в районі. Тут здійснено капітальний ремонт, в сучасних умовах працює персонал, є стаціонарне відділення, стоматкабінет, маніпуляційна та інші. І вже традиційно Вячеслав Рубльов почувався своїм у колі медиків, які побажали йому перемоги та висловили свою щиру підтримку.



 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром