У селах Горохівщини інспектували соціально вразливі сім’ї

12 Липня 2019, 14:10
У селах Горохівщини інспектували соціально вразливі сім’ї 2492
У селах Горохівщини інспектували соціально вразливі сім’ї

У Горохівському районі надають соціальні послуги сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах.

На сьогодні найбільш соціально вразливими є сім’ї з дітьми, де батьки з певних причин (через хворобу, малозабезпеченість, безробіття, алкоголізм ) не можуть забезпечити належного утримання, догляду за дитиною, та сім’ї, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків, повідомляють у Горохівському РЦСССДМ.

Під час роботи із сім’ями, які потребують особливої соціальної підтримки, досить часто виникає потреба у наданні найнеобхідніших речей. З цією метою при Горохівському РЦСССДМ діє кабінет «Турботи», в якому кожен  має можливість отримати допомогу (одяг, взуття, текстиль, іграшки).

11 липня 2019 року фахівці соціальної роботи Горохівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з дільничним офіцером поліції Горохівського ВП ГУНП у Волинській області провели роботу на території Ватинської, Скірченської та Горішненської сільських рад.

З усіма батьками провели профілактично-роз’яснювальну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків. Дорослим наголосили про створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей у родині.

З метою перевірки цільового використання коштів соціальної допомоги, яку матері отримують при народженні дитини, фахівець із соціальної роботи здійснив вибіркове обстеження у 4 сім’ях. Фактів неналежного використання допомоги не виявлено.

Читайте такожНа Горохівщині провели бесіди з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024