У таборі на Горохівщині поліцейська продемонстрували дітям спецзасоби

15 Липня 2019, 15:05
Табір оздоровлення та відпочинку «Веселка» 3099
Табір оздоровлення та відпочинку «Веселка»

Щороку дитячий табір оздоровлення та відпочинку «Веселка», що знаходиться у селі Терешківці Горохівського району оздоровлює дітей шкільного віку не лише Горохівського району, а й сусіднього Луцького.

Традиційними вже стали візити до дитячого табору працівників Горохівського ВП ГУНП та служби у справах дітей райдержадміністрації.

Ось і цього разу завітали вони до «Веселки», аби побачити не лише як відпочивається дітям, а й із метою проведення профілактичних бесід і лекцій.

Старший інспектор ювенальної превенції Горохівського ВП ГУНП – Сніжана Лапків та головний спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації – Ольга Повзун для відпочиваючих провели профілактичні бесіди на правознавчу тему, попередили про відповідальність та основні обов’язки неповнолітніх.

Обговорили питання щодо захисту дітей від насильства і жорстокого поводження з ними, наголошено про особисту безпеку під час літніх канікул, а також порушено тему «Булінг у дитячому середовищі». Серед неповнолітніх поширили пам’ятки, де вказана контактна інформація, куди можна звертатися у разі порушення їхніх прав.

І насамкінець зустрічі працівники Горохівського ВП ГУНП продемонстрували дітям спецзасоби, які працівники поліції застосовують під час службової діяльності.

Читайте також: Як діти відпочивають у таборі «Адреналін»

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024